villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

“Jag vill ha barn!”: hur man kan hantera att inte kunna få barn

Författare: Mia Regnér
Språk: Svenska
Utgiven: 2015-03-28
ISBN: 9789198168013
Förlag: Disak Publishing
Antal sidor: 212

Boken handlar om precis som det låter: om ofrivillig barnlöshet. Den handlar om att gå genom fertilitetsbehandlingar och processen att adoptera. Boken tar upp hur man kan gå från “ofrivilligt barnlös” till “frivilligt med barn”, även om den sistnämnda är en något längre resa än då man får barn på det sk naturliga sättet helt på egen hand. I boken förklarar man hur man kan hantera att inte kunna få barn och hur man kan få de barn man drömmer om. Framför allt handlar den om att hitta vägar och sätt till att hjälpa andra “utsatta” i samma situation – hjälpa dem till ett rikt liv vad det än må innebära – med eller utan barn.

Mia Regnér är före detta flygvärdinna med många år i luften. Mia Regnér är före detta flygvärdinna med många år i luften. Sedan ungefär 10 år tillbaka är hon stressterapeut och avspänningspedagog med inriktning på mental träning. Mia Regnér är även yogainstruktör, inspiratör, utbildare och föreläsare i det egna företaget MR-Mental Rekreation. Hon arbetar med att utbilda blivande adoptivföräldrar i den obligatoriska föräldrautbildningen. Mia föreläser också om hur man kan hantera ofrivillig barnlöshet och sorgen runt detta. Hon föreläser med inspiration från egna erfarenheter från åren som barnlös, berättar hur det är att gå genom IVF och få barn den vägen samt hur det är att få barn genom adoption.


⭐Fler böcker hittar du under boktips

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.