villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Slutdestination Liv

Författare: Louise Gustafsson
Språk: Svenska
Utgiven: 2016-06-06
ISBN: 9789175773926
Förlag: Idus Förlag
Antal sidor: 186

Den 29 december 1980 föddes jag, Louise Gustafsson, som pessimist. Med en oro för det mesta och med Murphy’s lag som ofrivillig ledstjärna. Om någonting kunde gå fel i mitt liv skulle det säkert göra det också?

Under åren 2004-2010 fick jag mina farhågor besannade då vi kämpade med ofrivillig barnlöshet. Efter flera misslyckade försök och en kamp som tog proportioner jag inte kunde anat, föddes våra två efterlängtade barn år 2008 och 2010.

Nu skulle väl livet återgå till det normala?
Men så, i oktober 2012, fick jag vatten på min kvarn igen och lagen om alltings jävlighet bröstade åter upp sig. En högmalign hjärntumör, ett Astrocytom grad III, hade högst oinbjuden bosatt sig i mitt huvud. Efter att ha kämpat för att ge liv i så många år, stod jag nu inför risken att få avsluta mitt liv som mamma alldeles för tidigt. Livets grymma paradox.
Att till en början, med övertygelsen om att jag skulle dö, försöka hantera situationen blev ohållbart. Nu blev jag tvungen att göra ett val. Leva med tron om att döden lurade runt hörnet, eller lära mig att våga tro på livet och våga vara optimistisk. Jag valde det senare?


⭐Fler böcker hittar du under boktips

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.