villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Längtansresan: en berättelse om ofrivillig barnlöshet

Författare: Emelie Ljungberg
Språk: Svenska
Utgiven: 2019-06-27
ISBN: 9789188964786
Förlag: Idus Förlag
Antal sidor: 381

Längtansresan är en självbiografisk roman om ofrivillig barnlöshet. Det är en berättelse om en sorg som aldrig tar slut. Om ett utanförskap som är svårt att förstå för alla som har barn. Om att leva med en längtan efter barn som dagligen gör sig påmind.

Boken tar dig med på en personlig och mödosam resa genom ett liv som Emelie lever efter menscykeln. Där hormoner, starka mediciner och resor till en klinik utomlands blir vardag. Du får följa Emelie genom flera IVF-försök, upprepade missfall, immunologisk utredning i Aten, äggdonationsförsök och en tröstlös väntan på barnet som aldrig kommer.

Gränserna för hur långt hon är beredd att gå förskjuts hela tiden och känslor som ilska, avund och bitterhet hotar att ta över. Men det är också en berättelse om mod, envishet och ett hopp som vägrar att låta sig slås ner.


⭐Läs intervju med Emelie

⭐ Emelie har bloggat på 1177.se

⭐Fler böcker hittar du under boktips

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.