villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Mamman och fröet

Författare: Ann-Katrine Engström
Språk: Svenska
Utgiven: 2013-11-04
ISBN: 9789163739972
Förlag: Konst och Krumelurer
Antal sidor: 24

Det finns olika berättelser om hur man kommer till världen. Alla berättelser är lika viktiga. Vid en viss ålder börjar barn undra och fråga om hur de blev till och hur de hänger ihop med sin övriga familj. Som vuxna svarar vi på barnets frågor för att skapa förståelse och för att barnet skall få tillgång till sin egen berättelse. Ibland läser vi böcker för barnet för igenkänning och förståelse. En av författarens vänner är mamma med hjälp av donator och den mamman sa vid ett tillfälle att det borde finnas en barnbok om detta. Ann-Katrine Engström sa; ”Då skall jag skriva den till er!” Tanken växte och Ann-Katrine såg att det fanns ett behov av denna bok också hos andra familjer och människor som möter barn från olika familjekonstellationer. Så här är den nu, boken om Mamman och fröet!

En lättsam med färgglada illustrationer och på barnets nivå förklarar en mammas längtan och hur man kan komma till världen genom en mamma och ett frö. Boken vänder sig till barn i förskoleåldern


⭐ Fler böcker hittar du under boktips

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.