villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

PCOS Guiden – Mer information om PCOS

I början på mars publicerades en ny faktasida om PCOS. Det är Högskolan i Skövde, som tillsammans med Sahlgrenska universitetssjukhuset och Elisabet Stener-Victorin, Karolinska Institutet, som tagit fram sidan. Faktasidan är baserad på den senaste informationen om PCOS och de internationella riktlinjerna för.

Som så mycket annat så kan det vara svårt att hantera all information på nätet och sociala medier. Det är svårt att veta vad som stämmer och vad man ska lita på. PCOS guiden är baserad på den nu tillgängliga mest korrekta information som finns om PCOS. Och denna guide är baserad på de internationella evidensbaserade riktlinjerna för bedömning och behandling av polycystiskt ovariesyndrom (PCOS) 2023.

Men precis som jag gjorde så tänker kanske många…
– vad är så skillnaden mellan denna och Ovulai som redan finns som app? Och som också är faktagranskad av läkare.
PCOS guiden ger dig mycket bra och den senaste internationella forskningen medan Ovulai kan ge dig handfast vägledning när man konstaterat att man har PCOS men undrar “var ska jag börja?”

Ovulai och PCOS guiden är alltså bra komplement till varandra. PCOS guiden med den senaste informationen och appen Ovulai som hjälper till att bryta ner informationen till handfasta råd med stöd från forskningen. Den hjälper dig att själv hålla koll på symptom, livsstil, behandling och stöd från andra i ett community.


Nu kommer första sajten om PCOS – förändrar kvinnovården – P4 Skaraborg | Sveriges Radio

PCOS Guiden
Ovulai

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.