villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Utländska IVF klinker

Svenska par, ensamstående kvinnor och samkönade par kan få behandling på de utländska klinikerna. Många söker sig utomlands då köerna i Sverige är för långa, då man redan använt sig av sina tilldelade försök, är ensamstående eller uppnått för hög ålder för att få behandling i Sverige. Man söker hjälp med insemination, ägg-, spermie eller embryodonation och IVF-behandling.
I Europa finns idag ca. 500 fertilitetskliniker och här har vi listat några av dessa. Först i listan finns våra samarbetspartners och sedan några av de övriga klinikerna i Europa.

DANMARK

Copenhagen Fertility Center
Vi har hjälpt närmare 12.000 barn till världen, vi har öppet 365 dagar om året och du kan nå oss på telefon 24 timmar om dygnet. Lär mer om oss på Copenhagen Fertility Center

VivaNeo Stork fertilitetsklinik, Köpenhamn
Stork kliniken ingår i VivaNeo och har mycket samarbete med de andra fertilitetsklinikerna i kedjan, runt om i Europa. Läs mer om oss på VivaNeo Stork fertilitetsklinik, Köpenhamn

ÖVRIGA EUROPA

CYPERN

DANMARK

GREKLAND

LETTLAND

SPANIEN

TJECKIEN

UKRAINA

Källa: GCR

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.