villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Ruvare : (och andra som längtar efter barn)

Författare: Hanna Nielsen
Språk: Svenska
Utgiven: 2021-04 -14
ISBN: 9789178854066
Förlag: Visto Förlag
Antal sidor: 99

Om vi lyckas nu blir det en bebis i mars.

Jag säger det till Fabian fast jag vet att han tycker det är dumt att tänka så. Det är så mycket som jag låter bli att säga att jag tänker, fast jag tänker det hela tiden. Jag förstår inte hur Fabian inte kan tänka på det.

Att bli med barn verkar vara så enkelt. Hela tiden hör man ju om små olyckor som blev jollrande bebisar, och historier om hur vi bara slutade med p-piller och blev gravida första månaden. Men om oss andra, som det inte går lika lätt för, våra berättelser hör man inte vid fikaborden och därför är det lätt att känna sig ensam när man genomgår ofrivillig barnlöshet. När jag och min sambo försökte bli med barn, och inte lyckades, öppnades en helt ny värld för mig. Jag letade överallt efter tips och råd för hur jag skulle ta mig igenom den här tuffa tiden och efter någon som kände som jag.

En överlevnadsguide för ruvare hoppas jag för många blir den handbok jag själv saknade under min tid som ofrivilligt barnlös.

Hanna Nielsen är en av skaparna av podcasten Ruvarpodden (2017) som, tillsammans med gäster, diskuterar det viktiga ämnet ofrivillig barnlöshet.


Vår recension av ”Ruvare: och andra som längtar barn”

⭐ Fler böcker hittar du under boktips

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.