villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Lucka 15 – Queertility

När samhället och vården pratar infertilitet och ofrivillig barnlöshet är det ofta utifrån normen heterosexuellt förhållande. En person som brinner för att utbilda och är jättebra på att informera om queeras barnlängtan och föräldraskap är Fredrik Stillerud – Queertility.

Fredrik är utbildad doula och erbjuder klassiska doulatjänster. Men han kan också vara med som stöd inför, under och/eller efter möte med fertilitetsklinik.

Jag brinner för Queeras föräldraskap!

Jag har tröttnat på att queera som vill skaffa barn fortfarande ses som en parentes i samhället, att fraser som “pappa/partner” ännu anses vara okej och att graviditets- och förlossningsvården är ett sånt starkt fäste för cis- och heteronormativitet.

Jag brinner för queeras föräldraskap
Därför är jag doula

Fredrik Stillerud – Queertility
(hämtat från guiden “Jag kan stötta dig. Här får du veta hur.” som finns att ladda ner via hans Instagram profil)


För att alla ska kunna anlita Fredrik oavsett ekonomi så har han skapat Sliding Scale prissättning. Vad är det undrar du kanske, kontakta honom så berättar han!

⭐ Instagram: queertility_

Facebook


Denna julkalender är inte på något sätt betald reklam eller samarbete med de personer, företag eller organisationer som vi presenterar!

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.