villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Lucka 23 – villhabarn.se

Vi tycker att vi måste presentera oss själva i en julkalender där vi berättar om personer som på olika sätt hjälper till att bryta de känslor av utanförskap och ensamhet som finns hos många barnlängtare!

Även om det är jag (Maria) som syns utåt för villhabarn.se så är det många som hjälper till.

För en så tekniskt okunnig person som jag är det guld värt att ha Webblandskapet till hjälp – tack för att ni stöttar i allt det tekniska! Och Magnus för att du hjälper till med ekonomin, trots att det är ett ämne som ligger ljusår ifrån vad du egentligen arbetar med i din redovisningsfirma.

Två pärlor som jag är så glad att jag hittat – Anna och Emma! Det är så skönt att arbeta med er då ämnet ligger också er varmt om hjärtat. Dessutom är ni helt underbara och galet roliga! Har alltid en varm och god känsla när vi träffas och ont i magen av allt skratt! Tusen tack för allt ni gör för villhabarn.se!

Som vi vet kostar allting pengar och det hade aldrig varit möjligt att göra villhabarn.se utan våra fantastiska sponsorer. Tusen tusen tack till Ava Clinic, Riga, IVF Riga, EGVKlinika, Riga, Carl von Linnékliniken Uppsala, Copenhagen Fertility Center & Ferring. Kika gärna på startsidan under betalda samarbete, där läggs bland annat nyheter upp från dessa företag.

Slutligen, ett stort tack till Ingela och Erik för att jag fick möjligheten att ta över villhabarn.se eftersom jag vet hur mycket det betyder för barnlängtare att känna gemenskap och förståelse för vad man går genom

När Ingela skapade villhabarn.se 2001 var det för att minska utanförskapet för barnlängtare. Med sidan ville hon vara länken till nätverk och personer som är i samma situation. Detta är fortfarande en viktigt uppgift vi har och kommer att fortsätta jobba med.
Vi är starkare tillsammans 💖

…jag vet också att man är i behov av massor med fakta, mycket tröst och stöd under den svåra tiden och det hoppas jag att vi som arbetar med villhabarn ska kunna ge våra läsare.

-Ingela Johansson Rosander, grundare av villhabarn.se 2001

⭐ Vill du veta mer om mig och Ingela? Då finns det en presentation här!

⭐ Och alla företag som gör villhabarn.se möjlig. 💖
Anna, Letra Kommunikation, Emma, Hellodogital, Webblandskapet, Åkerblom och Hansson
och mer information om våra sponsorer Ava Clinic, Riga, IVF Riga, EGVKlinika, Riga, Carl von Linnékliniken Uppsala, Copenhagen Fertility Center & Ferring.


Denna julkalender är inte på något sätt betald reklam. På denna sidan presenterar vi företag som har betald reklam på villhabarn, däremot har de inte betalt för att nämnas i detta inlägg.

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.