villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Tusen knivar i magen

Mitt namn är Ellinor Wikman. Jag är 42 år och bor tillsammans med min man och vår dotter Nova 3 år i Dals-Ed i vackra Dalsland. Jag arbetar som lärare, specialpedagog, författare och kursskapare. Under hösten 2020 kommer jag också få möjligheten att vara gästbloggare på 1177 Västra Götaland. Jag kommer att blogga om endometrios.

2014 kändes som vårt år. Vi längtade efter att få bli föräldrar. Nygifta gick vi till fertilitetskliniken för att starta en IVF (provrörsbefruktning). Istället för att bli gravid tvingades jag att opereras akut. I min buk fanns en cysta som var 12 x 14 cm och under operationen upptäckte läkarna en aggressiv endometrios.

Gå till bloggen

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.