villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Äggdonation – IVF med donerade ägg – Carl von Linnékliniken

Betalt samarbete med Carl von Linnékliniken

Vi rekryterar egna donatorer till äggdonation. Läs mer om kriterierna för våra donatorer här. Vi har också samarbete med Ginemed i Portugal. Ginemed är med i samma klinikkedja som vi, GeneraLife. I Portugal har man motsvarande lagstiftning som vi angående donatorns icke-anonymitet gentemot det vuxna barnet. Genom att både använda egna donatorer och kunna få hjälp med donatorägg från äggbanken hos Ginemed, kan vi få ned väntetiderna. Du kan alltså bli erbjuden ägg både från de donatorer vi rekryterar själva och från äggbanken i Portugal, om du kan tänka dig ägg därifrån. Priset för en behandling är detsamma oavsett varifrån äggen kommer. Vi garanterar minst en blastocyst åter. 

Läs mer: Carl von Linnekliniken

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.