villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Makalösa föräldrar

Karin Salmson Bokförlaget DN
De nya familjerna är här för att stanna. Ändå lever bilden av vad som är en “riktig” familj kvar och kommer till uttryck i allt från attityder till hur bostäder planeras. Det finns idag en allmän okunskap om vad det innebär att leva som ensamstående med barn. Samtidigt saknas det insikt om att ensamstående föräldrar inte är en speciell sorts förälder men att det däremot finns många delar av livet där det kan vara problematiskt att inte uppfylla kärnfamiljsnormen. Makalösa föräldrar — en bok om och med ensamstående föräldrar bygger på nära möten med föräldrar runt om i landet som berättar om sina liv.

Fler atiklar inom samma ämne

Det går inte att kommentera, men trackbacks och pingbacks är öppen.