villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Lucka 16 – Klara, Åsa, Louise, Jenny mfl..

Att som barnlängtare läsa vad någon annan skrivit och inse att det är precis mina tankar och känslor är så skönt – “det är fler som känner samma sak! Jag är inte ensam och jag är inte konstig i mina tankar”

Det finns idag en hel del böcker om barnlängtan och ofrivillig barnlöshet.

Det finns böcker skrivna av kända personer som t.ex. Klara Zimmergren “Längtan bor i mina steg” och Åsa Sandell “Den tuffaste ronden”. Och det finns böcker skrivna av mindre kända personer exempelvis Louise Gustafsson “Slutdestination Liv” och Jenny Danielsson “Barnet jag aldrig”

Det finns böcker som jag har läst och recenserat bland annat “Bära frukt” av Emilia Millares och “Det mest naturliga” av Susanne Burelo. Och många fler böcker som jag har läst men ännu inte hunnit recensera som till exempel “Längtansresan” av Emelie Ljungberg och “Saker jag lärt mig om sorg” av Frida Blom.

Det finns många böcker för barnlängtaren att välja mellan beroende på vad det är man vill läsa –
Fakta, poesi eller skönlitteratur? Om ett speciellt ämne t.ex. IVF, livmodertransplantation eller endometrios? Föredrar du svenska eller engelska?
Listan på boktips är lång och förhoppningsvis hittar du något som passar dig dessutom går många av dem att hitta på biblioteket. Så varför inte passa på att hitta en bra bok att läsa under julhelgen?!

Här hittar du böcker skrivna av Klara, Åsa, Louise, Jenny och många många fler!

⭐ Barnböcker har vi valt att publicera på en egen sida & Femmis hade också jättebra boktips, främst barnböcker, på sin Instagram tidigare i höstas


Denna julkalender är inte på något sätt betald reklam eller samarbete med de personer, företag eller organisationer som vi presenterar!

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.