villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Lucka 2 – Cilla Holm

Det går inte att göra en sådan här julkalender utan att ha nämna Cilla Holm – alla barnlängtares vän!

Cilla startade podden “Jag vill ha barn” när hon själv var barnlängtare och genom avsnitten fick vi följa med henne till Olgakliniken i St. Petersburg och behandlingen som gav henne en dotter.
Vi hoppas att podden snart kommer igång igen eftersom den har gett så många barnlängtare ett känsla av att befinna sig i ett sammanhang. Dessutom är podden lika informativ för barnlängtare som för anhöriga och andra som är intresserade av ämnet.

Förutom att göra podden så är Cilla är utbildad samtalsterapeut. Hennes fokus är (naturligtvis) ofrivillig barnlöshet och gärna de personer som är självstående. Hon är driven i frågor kring donation och har framförallt barnets perspektiv i fokus.
Vi kan ju passa på att berätta att hon kommer ha tre workshopstillfälle i december. Då får möjlighet att möta andra barnlängtare, prata och ventilera och bland annat få redskap inför julen.

Tisdagen den 5:e december är det digital kvällskurs
Lördagen den 9:e december är det heldagsretreat i Stockholm
Tisdagen den 12:e december ordnas det en kvällskurs i Stockholm
Mer information finns på Instagram

Håll gärna också koll på hennes Instagram Samtala i Stockholm där hon lägger ut tider för coaching både i grupp och individuellt.


Jag vill ha barn | En podd om barnlängtan (@jagvillhabarn)

(Är du barnlängtare och vill hjälpa till med podden, alltså inte bara gästa den, så hör av dig till Cilla)


OBS! Denna julkalender är inte på något sätt betald reklam eller samarbete med de personer, företag eller organisationer som vi presenterar!

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.