villhabarn.se
villhabarn.se - för ofrivilligt barnlösa

Lucka 3 – Emelie Lundborg

Emelie Lundborg har minst sagt kämpat i uppförsbacke den senaste tiden. Men trots att hon lever med motgångar så hjälper hon verkligen till att visa att vi är inte ensamma. Med sina armband, sin podd och sitt Instagramkonto sprider hon medvetenhet om barnlängtan och ofrivillig barnlöshet.

Med hennes öppna och ärliga inlägg på Instagram är det många som kan känna igen sig. Hon delar med sig av sin egen resa och hur hon kämpar för att övervinna hinder – beundransvärd kämparglöd, även om vi som följer henne vet att det varit otroligt tufft senaste tiden.

Podden “IVF och Fertilitet” har Emelie tillsammans med Alexandra, där de har berättat om sina resor, bjudit in gäster att berätta men också ger information och svarar på lyssnarfrågor.
Emelie gör även jättefina armband, både med och utan budskap, allt för att sprida information och synliggöra ofrivillig barnlöshet och barnlängtan. En viss procent av intäkterna hon får in skänker hon till Riksförbundet Ofrivillig Barnlöshet.
För att synliggöra ofrivillig barnlöshet ännu mer så tar hon på sig sin tröja med texten “Ofrivilligt barnlös” vilket skapat att flera personer kommit fram för att prata och berätta att man själv är i samma situation.


Emelie Lundborg | Ofrivilligt barnlös | IVF-resa | Lokförare (@ivfjourneysweden) | Instagram-profil

Podden – IVF & Fertilitet


OBS! Denna julkalender är inte på något sätt betald reklam eller samarbete med de personer, företag eller organisationer som vi presenterar!

Fler atiklar inom samma ämne

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.